Suntem in pericol! Maria Ghiorghiu, clarvazatoarea Romaniei, lanseaza o noua previziune care aduce panica in randul romanilor.

Pe blogul sau personal, Maria Ghiorghiu a anuntat confirmarea unui nou caz de coronavirus, spunand chiar si cine va fi victima.

Maria Ghiorghiu, previziune sumbra

“În aceasta dimineata m-a trezit un glas care spunea ceva tare ingrijorator.
Glasul spunea asa: “Baiat de 30 de ani ,a fost gasit bolnav in P—–i !” Dar un alt glas dragilor, intervine cu forţă si spune lucrurilor pe nume: Baiat de 30 de ani ,a fost gasit bolnav cu Coronavirus.” După care dragii mei, glasurile dispar.

Citește și: Bilanț îngrijorător! 110 țări sunt afectate de virusul COVID-10. Ce spune OMS?

Prieteni dragi, daca al doilea glas a spus lucrurilor pe nume, eu nu voi putea face aceasta,deoarece,as fi acuzata ca induc panica in randul românilor.Si nu voi face acest lucru.

Da, este vorba de un baiat de 30 de ani, dintr-un orasel mic din Romania care,incepe cu P si se termina in i.

Va fi infectat cu Coronavirus

Daca acest baiat locuieste in acest orasel, sau va fi in trecere pe acolo,sau numai pentru faptul că ,s-a nascut in acel orasel, noi vom afla din nefericire dragii mei, ca va fi bolnav de Coronavirus,ca sa ma exprim ca in Mesaj; va fi infectat cu Coronavirus.

Daca cineva in domeniu va fi interesat de ceea ce eu am scris aici,poate lua legatura cu mine, dar ,nu voi da detalii prin telefon, deoarece,nu pot fi sigura cu cine vorbesc.

Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului ca sa ne ocroteasca cu mila si cu iubirea Sa de oameni, si sa faca o Minune ca sa dispara de peste tot in lume ,acest Virus ucigas-Coronavirus.

Vom fi ocrotiti si de cel mai cumplit Coronavirus

Sa avem Credinta tare fratilor, sa fim buni si milostivi, sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine, si cu siguranta ,vom fi ocrotiti si de cel mai cumplit Coronavirus”, a scris prezicatoarea pe blog-ul sau personal.

.