Sunt plini de bani! Mihaela Radulescu și Felix Baumgartner au plătit o AVERE pe o casă de pe riviera franceză!

Sunt plini de bani! Mihaela Radulescu și Felix Baumgartner au plătit o AVERE pe o casă de pe riviera franceză!
Sunt plini de bani! Mihaela Radulescu și Felix Baumgartner au plătit o AVERE pe o casă de pe riviera franceză!
Autor:

Imi iau inima-n dinti si va invit la mine… acasa! In fiecare zi, pe Instagram – mihaelaschwartzenberg, cate un coltisor din… lumea mea. „Acasa” e povestea fiecarui suflet care o locuieste si orice „acasa” e bucurie si tihna. Nu e musai sa ne placa tot ce le place altora, pentru ca e o treaba prea personala, in care fiecare isi coloreaza viata si peretii cum simte, in care fiecare are matrita lui de confort si inspiratie… Nici nu cred ca are mare importanta cu ce decoram casa, ci cu cata viata, iubire si armonie o umplem„, a scris Mihaela Radulescu pe Facebook.

Recent, Mihaela Radulescu a cumpărat o casă împreună Felix Baumgartner, situată într-o stațiunene de lux a VIP-urilor de pe riviera franceza. Pentru noua proprietate cei doi au plătit o sumă de aproximativ 100 de milioane de euro, adică o sumă de 10 ori mai scumpă decât apartamentul în care a locuit diva de la Monaco până acum, scriu cei de la click.ro.

Mihaela este atât de fericită alături de iubitul său, încât nu se ferește să spună că iubește și la 47 de ani.

„Traiesc acum o iubire care ma face, in cea mai mare parte a timpului, sa zambesc a bine si a bucurie. Cum nu prea stiu iubiri perfecte decat la inceputul lor, mai am si zile in care ma impiedic de vreun gand enervant sau de vreo situatie care imi consuma ceva timp pana o accept. Dar m-am prins, din varii motive strasnice, ca iubirea e cea mai frumoasa intamplare a vietii… Am un barbat care ma intregeste, cu care pot sa fiu exact cine stiu bine ca sunt si care ma tot uimeste, zilnic”, a mai adăugat vedeta.

mihaela-2

mihaela

Sursă foto: Instagram

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X