Criteriile lui Grindeanu, un secret bine ținut. Sorin Grindeanu, fost premier, acum președinte la Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații  (ANCOM), are două consiliere pentru care nu a dorit să dezvăluie, reporterilor Libertatea, criteriile prin care acestea au fost alese.

Sorin Grindeanu are în total șase consilieri personali care ar trebui să-l sfătuiască în conducerea ANCOM, instituție care il plâtește pe fostul premier cu 35.000 lei/lună, asta dacă nu punem și alte beneficii.

Experiența acestora, din analiza Libertatea, pe domeniul de competență ANCOM, este zero. Totuși, acestea au recomandări solide,  una fiind chiar fiica unui membru important PSD din Olt, fostul vicepremier Stănescu, cealaltă a fost Miss Buzău.

Consilier președinte ANCOM, Catalina Miriță

Citește și:

Cătălina Miriță are 24 de ani, a fost angajată în 2019, până atunci lucrând, conform declarației de avere, la Asociația Română a Apei. CV-ul tinerei din Buzău lipsește de pe site, iar singurele mențiuni pe internet sunt, pe lângă urmarea unui master la SNSPA, succesele din cariera de model. Pe când avea doar 18 ani, în ianuarie 2014, Miriță apărea pe coperta revistei britanice British Mode.

 

 

 

 

 

Cătălina Miriță nu e singura consilieră precoce de la ANCOM. O altă sfătuitoare a președintelui are numai 23 de ani.

Consilier președinte ANCOM, Alina Gabriea Modan

Citește și:

O cheamă Alina-Gabriela Modan. Un nume fără rezonanță, la prima vedere, asta dacă nu aflăm numele de domnișoară, Stănescu. Alina e fiica fostului vicepremier Paul Stănescu.

În afară de cele două, Grindeanu mai are 4 consilieri personali. E vorba despre Cătălin Iulian Constantinescu, Adelina Dincă, Silvia Rotaru și Flavia Mihaela Petrus. ”La ultimele două e ceva interesant”, spun sursele Libertatea din ANCOM, ”pentru că ele sunt angajate la ANCOM Timișoara și ANCOM Cluj-Napoca, deci, practic, fac munca de consiliere de la distanță”.

Criteriile de alegere a consilierilor este un secret bine păstrat de Sorin Grindeanu și ce sfaturi prinește de la aceștia.

Citește și: