}

„SUNT CELEBRU, SCOATE-MA DE AICI!”. „MOARTEA DIN CARPATI” este REGELE JUNGLEI

„SUNT CELEBRU, SCOATE-MA DE AICI!”. „MOARTEA DIN CARPATI” este REGELE JUNGLEI
"SUNT CELEBRU, SCOATE-MA DE AICI!". "MOARTEA DIN CARPATI" este REGELE JUNGLEI

Catalin Morosanu a adunat cele mai multe voturi de la cei de acasa. Dupa aflarea rezultatului, sportivul a vorbit singur minute in sir, apoi emotiile l-au coplesit.

Dorian Popa a fost concurentul care a deschis seria provocarilor junglei in Marea Finala a show-ului „Sunt celebru, scoate-ma de aici!”.

Numita „Lacrimi si dinti”, aceasca provocare a junglei a presupus ca Dorian Popa sa tina in gura o sumedenie de creaturi periculoase si veninoase, fara a le rani sau a le face vreun rau.

In prima instanta, Dorian Popa a tinut intre buze, timp de 30 de secunde, doi viermi de toata frumusetea, dupa care „un gandacel negru”. Dupa aceasta serie, artistul a castigat o steluta.

A doua serie a debutat cu o lacusta, care l-a facut pe Dorian Popa sa lacrimeze din cauza faptului ca intepa foarte tare, semn ca proba „Lacrimi si dinti” si-a meritat numele.

A treia runda a adus in peisaj un gandac imens, dar artistul a trecut cu brio cele 30 de secunde. Urmatoarea insecta in gura artistului a fost o omida de culoare neagra, urat mirositoare. In utlima serie, Dorian Popa a tinut in gura un crab si un gandac.

La finalul probei, Dorian Popa a cazut in genunchi si a inceput sa planga, fericit ca a reusit sa treaca proba cu brio. Artistul a castigat 3 stele si o bautura.

Catalin Morosanu a reusit sa castige toate stelele puse in joc.”Simteam ca imi intra gandacul in piele. Am vrut timp de 10 secunde sa renunt. Am intrat in panica”, a fost reactia lui Catalin.

Ruby era datoare sa le aduca colegilor ei in tabara desertul. Cu zambetul pe buze si dornica sa reuseasca, in fata artistei au fost aduse delicatesele. Primul platoul pe care Ruby l-a avut de degustat a continut creier de vaca, pe care vedeta l-a devorat in 2 minute si a castigat o steluta.

Apoi, Ruby a fost pusa sa aleaga intre o portie de sarmalute si niste fudulii de porc. Curajoasa, artista a ales sa manance fuduliile, insa faptul ca nu a terminat de mancat si varza care le-a insotit, i-a determinat pe Bobo si Cabral sa nu ii acorde steluta. Provocarea a continuat cu o farfurie pe care s-a aflat un penis de taur. Din nefericire, vedeta nu a reusit sa il manance. Bonus, la finalul probei, Ruby a fost servita cu anus de strut, pe care nu a putut sa il manace in doua minute. Din pacate, Ruby a parasit tabara din jungla africana.

Dorina Popa si Catalin Morosanu au fost cele doua vedete ramase in cursa pentru castigarea titlului de „Regele Junglei”.

Dupa ce au trecut cu brio de probele „Lacrimi si dinti” (Dorian Popa) si „Singura casca” (Catalin Morosanu), cei doi au fost votati de public sa ramana pana la finalul competitiei.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X