Sumă importantă scoasă de Becali din buzunar. Ce l-a impresionat așa de tare?

Impresionat de cazul unui jucător ce activează la echipa condusă de el, Gigi Becali a scos din buzunar o sumă importantă de bani. Patronul de la FCSB, i-a dat lui Florinel Coman peste mii de euro pentru a-și cumpăra o locuință nouă

“Ia, tata, 150.000 de euro si fa-ti casa”, a spus Becali după ce a aflat ca părinții săi sunt la munca în Germania.

Pentru că este un bun afacerist, latrifundul a încheiat și o ”afacere” cu fotbalistul: el îi da bani să-și cumpere o casă, iar Coman nu se va împotrivi atunci când va fi vorba despre un transfer, potrivit sport.ro.

Citește și:

Sursa citată mai spune că Gigi Becali a facut un gest similar si pentru Olimpiu Morutan. Patronul FCSB a aflat ca parintii lui Morutan sunt la munca in Germania, ei incercand sa stranga bani pentru a-si face o casa la Cluj.

“Da, tata, asa este. A venit baiatul la mine si mi-a zis ca vrea sa-si cumpere o casa, ca sa-si aduca parintii inapoi din Germanial. Pai le-am dat eu altora pentru masini si alte prostii, cum sa nu-i dau lui Morutan ca sa ia o casa pentru maica-sa si taica-su?”, a spus Becali, potrivit ProSport.

Reamintim că recent, Gigi Becali a anunțat că, în curând, va prelungi contractele unor jucători de la FCSB și le va mări și salariile. Becali a promis, dar nu s-a ținut de cuvânt.

Citește și:

„Mâine sau poimâine îi prelungesc contractul lui Planic. Au fost acum Tudor și Vintilă la mine să stabilim niște lucruri. Mâine sau poimâine merg la echipă și îi prelungesc lui Planic dacă vrea. Dacă vine cu pretenții că vrea bani la semnătură, sănătate! Soiledis, Panțîru și mai e unul cărora le vom majora salariile.

Soiledis joacă pe toate posturile, nu e în regulă să aibă un salariu așa mic. Nici Panțîru nu e în regulă că ia doar 6.000 de euro. Îi fac 10.000”, a zis Gigi Becali.