}

SULEYMAN – Cel mai sexy actor al serialelor turcești va frânge inimi și la București

SULEYMAN – Cel mai sexy actor al serialelor turcești va frânge inimi și la București
SULEYMAN - Cel mai sexy actor al serialelor turcești va frânge inimi și la București
Autor:

A răpit inima româncelor cu rolul boierului Malkoçoglu Bali din serialul „Suleyman Magnificul”: Sub domnia iubirii”, iar pentru actorul și modelul Burak Özçivit șansa de a juca în cea mai cunoscută producție turcească i-a deschis larg porțile cinematografiei. Celebritatea ca model o avea și până să devină Malkoçoglu Bali, Burak Özçivit era cât pe ce să câștige titlul de Cel mai frumos bărbat model din lume, în 2005. N-a fost să fie și s-a ales doar cu locul secund și cu recunoașterea de «Cel mai bun model masculin al Turciei».

Despre munca la „Suleyman Magnificul”, Burak Özçivit își amintește cu plăcere. „Nu au fost scene care să fi ridicat probleme sau dificultăți, pentru mine. Dificultățile, dacă putem vorbi în acești termeni, au provenit de la faptul că am avut și filmări cu cadre lungi, care necesitau concentrare foarte mare pe rol, pentru că altfel trebuia să reluăm toată scena. Rolul din «Suleyman Magnificul» a însemnat foarte mult pentru toți cei care am fost implicați în proiect, deoarece serialul a avut un impact major în teritoriile în care a fost difuzat. Pentru mine, a însemnat o vizibilitate mult mai mare care a avut consecințe imediate: nu vă spun de câte ori eram sunat ca să joc în diverse reclame, la momentul respectiv. Pot spune că, personal, «Suleyman » mi-a dat un «boost» (creștere a imaginii – n.r.)”, a povestit vedeta într- un interviu pentru EVZ.

Încântat de România

Succesul serialelor turcești în România nu-i este străin, iar când vine vorba de țara noastră, vedeta de 32 de ani are doar cuvinte de laudă. „România ar face audiență în orice film de prezentare de pe Național Geographic. Am văzut un film de prezentare a țării dumneavoastră,«Wild Carpathia » și am fost impresionat de frumusețea peisajelor. Am citit că orașul București este numit «Micul Paris» și vă mărturisesc, sincer, că abia aștept să îl vizitez, într-un weekend, mai ales că, pentru o deplasare cu avionul, nu este la mare distanță de Istanbul”, spune Burak Özçivit.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X