A crezut că l-a apucat pe Dumnezeu de un picior când l-a cunoscut pe Alin Ionescu. Afaceristul a cucerit-o prin felul lui drăgăstos, multitudinea de cadouri scumpe și promisiuni de dragoste veșnică.

La nunta lor a umplut-o pe Cristina de diamante, fiind necesară prezența unor bodyguarzi, de teama ca mireasa să nu fie atacată de hoți.

Au adus pe lume doi copii minunați și și-au construit o casă imensă care are adresa pe două străzi, undeva în afara Capitalei.  Din păcate, visul frumos s-a spulberat când Alin a început să se plictisească de viața de familist și, implicit, de renumita lui soție.

A început să iasă din ce în ce mai des în cluburi, cu un anturaj de puști care l-au încurajat să își trăiască viața la maxim.

Din păcate, Cristina a răbdat și a suferit, dar nu a putut să treaca peste escapade. Scandalurile dintre cei doi s-au întețit și au ajuns la divorț. Ea l-a cerut, dar nu l-a vrut, spun prietene apropiate cântăreței. ”El a acceptat cu atâta ușurință… Parcă nu am însemnat nimic. Parcă a scăpat de o povară când i-am propus divorțul, nu a luptat nicio secundă pentru noi”, s-a confesat artista. Cristina Spătar, deși e divorțată de Alin, trăiește în continuare cu el în casă. Nu își vorbesc, nu petrec timp împreună și nu se întreabă unul pe celălalt pe unde umblă noaptea.

Copiii celor doi sunt fericiți cu acest aranjament, însă în prag de Sărbători artista e cu inima frântă. A declarat într-o emisiune că încă îl mai iubește pe fostul soț, dar și că îi pare rău că a făcut multe compromisuri. Practic, cu un ochi râde când își vede copiii mari și sănătoși, cu celălalt plânge când se gândește la planurile pe care și le făcuse vizavi de căsnicia ei.

Aventura cu antrenorul de fitness nu a ținut mult

Surse din preajma artistei, dar și a lui Alin, spun că relația pe care a avut-o cu fostul iubit al fiicei lui Corneliu Vadim Tudor, un puști de doar 22 de ani, a fost doar încă o suferință pentru artistă.

Nu pentru că l-ar fi iubit pe tinerel sau pentru articolele din presă, ci pentru că Alin nu simțit nicio umbră de gelozie.