Antonia nu are de ce să se plângă atunci când vine vorba despre carieră. Are concerte, câștigă bine, iar sărbătorile de iarnă sunt foarte aproape, ceea ce înseamnă contracte substanțiale pe final de an. În viața personală, însă, Antonia trece prin cel mai dificil moment al vieții sale.

Antonia, despre care se spune că are o relație cu Alex Velea, ceea ce a dus la divorțul cântăreței de soțul său, iar, apoi, la despărțirea la notar a lui Velea de soția sa, Ana, a ajuns în pragul disperării. Iar singurele momente când Antonia este văzută cu zâmbetul pe față sunt cele în care este alături de fetița sa.

În momentele de singurătate, însă, Antonia trece printr-un adevărat calvar.

Tocmai din acest motiv, Antonia a publicat pe contul său de Instagram un mesaj în limba engleză, care dezvăluie cât de dificile sunt momentele prin care trece și cât de dezamăgită este de cei în care a crezut.

Când oamenii te fac să te simţi nedorit, nu încerca să îi faci să sufere sau să se simtă vinovaţi, pentru că nu vei reuşi asta. 

Trebuie să pleci pentru că nu mai ai niciun motiv să stai. Uneori trebuie să fii puternic pentru tine însuţi.

Ceea ce este predestinat să se întâmple se va termina cu bine, însă dacă nu, atunci nu se va întâmpla.  În iubire trebuie să lupţi, însă nu poţi lupta de unul singur. Uneori ai nevoie ca oamenii să lupte pentru tine.

Dacă nu o fac, trebuie să pleci şi să îţi dai seama că ceea ce tu le-ai dăruit este mai mult decât ei au fost dispuşi să îţi dăruiască şi mai mult decât merită”, a mai scris Antonia, în engleză, pe contul de Instagram.