Rețelele sociale. Ați navigat adesea pe diverse site-uri care mai de care mai interesante. Multe din ele cu ghilimelele de rigoare.

Ați stat și de vorbă cu o serie de anonimi. Măcar vi s-a întâmplat. Din curiozitate, din plictiseală, cine știe.

Ei bine, nu o dată ați dat peste o anume practică, atât din partea femeilor, cât și a bărbaților. Care trimit poze deocheate. Nuduri, pe înțeles. Sau filmulețe al căror conținut este erotic.

O joacă? O nebunie? Sau e mai mulșt de atât? Că nu e o joacă și că totul trebuie luat în serios o arată studiul unui cercetător american. Chiar asupra acestei probleme.

Citește și: Cancerul de san. Cum poate fi depistat daca NU avem simptome

Cel în cauză e steMorgan Johnstonbaugh, medic de la Universitatea din Arizona, arată portalul www.descopera.ro.

Ei bine, de ce femeilor și bărbaților le place se jongleze în acest fel pe Internet, s-a întrebat specialistul.

Pe parcursul unui an, între 2018 și 2019, nu mai puțin de 1.918 studeți au fost chestionați. Ați trimis asemenea poze ori filmulețe pe net?

Răspunsurile : dintre cei chestionați, 56% au spus da. Atenție la ce urmează. Dintre cei care au spus da, 73% sunt femei.

Bun. Acum să trecem la faza următoare. De ce voi, femeile, sunteți atât de predispuse la a trimite poze și filmule deocheate?

Cercetătorii au oferit o serie de posibile răspunsuri, pe care intervievatele să le bifeze, în funcție de opțiunile lor.

S-au remarcat două răspunsuri clare la domnișoare și doamne. În primul rând, își trimit propriile nuduri către partenerii lor, ca să le atragă în continuare atenția. În așa fel încât bărbații să nu-și piardă interesul pentru ele.

Al doilea răspuns este că divele s-ar simți mai puternice, mai încrezătoare, primind aprecieri pentru felul în care arată.

Așa o fi?!…