Studiile care l-au ajutat pe Trump să ajungă milionar au fost alese din cauza firii acestuia. Donald Trump a ajuns unul dintre cei mai cunoscuți miliardari ai lumii și, poate de departe, cel mai vocal președinte al Americii.

Donald John Trump s-a născut pe 14 iunie 1946 în Queens, New York și este fiul lui Frederick şi al lui Mary MacLeod Trump. Este al patrulea copil și a avut mereu o fire foarte agitată. Acesta a fost și motivul pentru care părinții săi au decis să-l trimită la Academia Militară din New York la vârsta de doar 13.

După ce a absovit, Trump a intrat la Universitatea Fordham, apoi s-a transferat la Wharton, Şcoala de Ştiinţe Economice din cadul Universităţii din Pennsylvania. A terminat în 1968 și a obținut o diploma în economie.

Citește și: Baba Vanga, previziuni care vor zgudui lumea! Ce nenorociri ne asteapta in 2020

Trump a fost nevoit să muncească în timpul vacanțelor de vară, ca agent imobiliar. Acesta lucra împreună cu tatăl său. Ulterior, s-a implicat în afacerile companiei deţinute de familie, Trump Organization.

A construit  averea personala pe structura business-ul tatălui său

A lucrat timp de cinci ani cu tatăl său în Brooklyn, New York și a adoptat anumite strategii pentru a obține împrumuturi bazate pe capitalurile deţinute de apartamentele care proveneau din afacerea Trump.

În anul 1971, Donald Trump s-a mutat în Manhattan. Aici, acesta și-a făcut legături și a cunoscut persoane foarte importante și influente. S-a implicat în construirea de immobile și în 1980, a deschis The Grand Hyatt, un hotel de patru stele.

Așa a început construirea averii sale estimată la peste 3 miliarde de dolari.