Strategie de slăbit pentru un corp de invidiat. Un tânăr s-a hotărât să declare război kilogramelor în plus.  Dar nu oricum. 

Un tanăr de doar 24 de ani, suferind de obezitate morbidă, a reuşit să slăbească 60 de kilograme în nouă luni de zile. Un medic nutriționist i-a stabilit un regim alimentar personalizat.

Strategie de slăbit pentru un corp de invidiat. Prima săptămână din programul de slăbit a fost total diferită

„Kilogramele în plus îmi afectau viaţa de zi cu zi pe toate planurile. Mi-am dorit să scad în greutate atât pentru a-mi îmbunătăţi viaţa socială, a putea face mai multă activitate fizică, dar şi pentru a-mi găsi mai uşor haine, de măsură normală. Prima săptămână din programul de slăbit a fost total diferită faţă de metodele încercate până în acel moment. Dacă înainte intram în sevraj, mi-era rău, mă simţeam ameţit, acum practic nu simt că ţin dietă. Schimbările de regim alimentar propuse de doamna doctor au fost uşor de integrat în stilul meu de viaţă, mănânc sănătos şi îmi este uşor să găsesc alimentele în orice supermarket, restaurant, astfel încât să mă încadrez în numărul recomandat de calorii”, spune Ionuţ Șandru.

Citește și: Este cea mai eficientă dietă de slăbit. Dr. Oz a dezvăluit secretul: așa slăbești garantat

Citește continuarea…