Străbătând lumea la pas

O premieră marca Viasat Nature, ce poate fi urmărită începând de luni, de la 8.25

Străbătând lumea la pas
Străbătând lumea la pas

Îl însoţim pe Mathieu Vidard care porneşte într-o călătorie uimitoare de-a lungul continentelor pentru a cunoaşte grandoarea şi duritatea naturii şi interacţiunea acesteia cu omul. De la Zimbabwe la Peru, vom vedea cum oameni tineri de ştiinţă continuă cercetări importante având la bază diversitatea florei şi faunei de pe întreaga planetă. Cum ştie, de exemplu, un cimpanzeu, care plantă poate vindeca o anumită boală? Şi cum reuşesc băştinaşii peruvieni să trăiască la 4500 de metri altitudine în Anzi? De ce sunt aşa de atraşi aligatorii din Florida de vegetaţia luxuriantă? Mathieu încearcă să găsească răspuns la toate aceste întrebări, dar şi la altele de acest fel.

În primul episod,  Mathieu călătoreşte până în munţii din Chile unde cunoaşte cercetători care studiază gheţari impresionanţi şi primeşte un leac misterios pentru răul de înălţime de la tribul indian Kallawayas.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X