Stirea momentului. Oana Zavoranu, DEZVALUIRI despre INTOARCEREA sa in TELEVIZIUNE: „Mai durează puțin…”

Stirea momentului. Oana Zavoranu, DEZVALUIRI despre INTOARCEREA sa in TELEVIZIUNE: „Mai durează puțin…”
Stirea momentului. Oana Zavoranu, DEZVALUIRI despre INTOARCEREA sa in TELEVIZIUNE: "Mai durează puțin…"

Oana Zavoranu a primit intotdeauna aprecierea publicului datorita rolurilor pe care le-a interpretat in telenovelele romanesti de succes. Recent, bruneta a oferit primele informatii despre o eventuala revenire in televiziune. 

Datorita miilor de mesaje pe care le-a primit din partea fanilor, care asteapta cu nerabdare sa o vada din nou pe micile ecrane, Oana Zavoranu a transmis un mesaj, prin care le-a raspuns admiratorilor sai si prin care isi exprima parerea despre starea actuala a televiziunii, lucru care a impins-o sa stabileasca niste conditii clare, impuse de ea.

„Mulțumesc pentru miile de mesaje legate de întoarcerea mea în televiziune și seriale ?.  Nimic nu m-ar bucura mai mult, dar toate astea numai în condițiile și termenii stabiliți de mine. Oferte au fost și sunt și pot să vă spun atât: …good days are coming… dar mai durează puțin…

TV și lumea filmului sunt într-un moment de colaps, generat de căderea prea mare în derizoriu a subiectelor din ultimii ani… Cereți mai mult și fiți mai selectivi în ce acceptați să primiți, doar așa veți primi ceea ce e constructiv și bun..

O puteți face scăpând de uscături, non-valori și tot ceea ce pentru moment a părut că e cool…dar nu e…”, a precizat Oana Zăvoranu.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X