}

Stirea care a socat intreaga tara! „Dan Negru, victima unui accident teribil la Botosani”. Iata prima reactie a prezentatorului TV: „Bine ca mama nu are net”

Stirea care a socat intreaga tara! „Dan Negru, victima unui accident teribil la Botosani”. Iata prima reactie a prezentatorului TV: „Bine ca mama nu are net”
Stirea care a socat intreaga tara! "Dan Negru, victima unui accident teribil la Botosani". Iata prima reactie a prezentatorului TV: "Bine ca mama nu are net"

Stirea care a socat intreaga tara:”Dan Negru, victima unui accident teribil la Botoşani”. Iata prima reactie a prezentatorului TV: „Bine ca mama nu are net”.

O noua stire falsa a adus panica in cadrul retelelor de socializare! Informatia conform careia Dan Negru ar fi murit intr-un accident a creat haos in mediul virtual, insa prezentatorul a avut o reactie prompta si se declara fericit ca mama sa nu are internet acasa.

Simpaticul prezentator TV de la Antena 1 a postat un mesaj prin care isi asigura fanii ca este teafar si nevatamat. In plus, Dan Negru se considera norocos ca mama sa nu are acces la internet, asa ca nu a vazut stirea falsa.

Unul din primele Fake-News din istoria media a apărut in 1903 când ziarul Clarksburg Daily Telegram a publicat intenţionat o ştire falsă pentru a demonstra că ziarul rival, Clarksburg Daily News, îi fură ştirile. Informaţia era despre împuşcarea unui afacerist pe nume „Mejk Swenekafew” şi a doua zi a fost publicată şi de celălat ziar.

Numele ales pentru personajul fictiv ar fi trebuit să le dea de gândit ziariştilor care furau știri : Swenekafew se citeşte invers „we-fake-news” (noi falsificăm ştiri).

A doua zi au fost nevoiți sa recunoască public că furau stiri de la ceilalti și in anul următor au intrat in faliment. A fost unul din primele Fake News din istoria media.

Sunt bine, n-am mai fost la Botoșani de vreo 3 ani…””, a scris Dan Negru.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X