Stire de ultima ora! Olandezul suspectat ca a ucis FETITA din Dambovita s-a SINUCIS. Detalii incredibile!

Potrivit unor surse citate de Antena 3, olandezul suspectat că că a ucist fetița din Dâmbovița, s-a sinucis în urmă cu puțin timp. Din primele informații acesta s-a aruncat în fața unui tren.

Șeful Poliției Românie, Liviu Vasilescu, a declarat, pentru Antena 3, că poliția a contactat cetățeanul olandez sâmbătă la ora 19:30, iar acesta a confirmat că a fost prezent în Dâmbovița în scopuri turistice. Șeful poliției a mai declarat că, probabil, cetățeanul olandez se afla pe aeroportul din Amsterdam în timpul convorbirii telefonice.

Citește și: Lovitura dura pentru romani! Carmen Avram: "Va dau o stire proasta"

„S-a analizat un volum foarte mare de imagini. S-au luat imagini şi de la cetăţenii din zonă şi din comunele învecinate. Acest volum mare de imagini a ocndus la identificarea unor maşini suspecte. Cred că au rămas în discuţie patru, la un moment dat, după ce au fost celelalte eliminate. În paralel desfăşurăm activități de căutare pe trei piste de lucru. Având în vedere că este un dosar penal nu vi le pot preciza. maşină condusă de cetăţeanul olandez a fost identificată sâmbătă seara, în jurul orei 19.00. În acel moment am aflat cine a condus-o, cum a fost închiriată. Cetăţeanul olandez era în zbor spre Amsterdam. La 19.50 l-am contactat. La ora aia nu aveam niciun fel de date să avem o suspiciune cu privire la el. L-am întrebat dacă a fost în România. Ne-a confirmat şi a zis că a fost în Dâmboviţa cu scopuri turistice. Cred că era în aeroportul din Amsterdam atunci.”

Întrebat dacă are să își reproșeze ceva din timpul anchetei, Liviu Vasilescu a declarat că nu are ce să își reproșeze.

Șeful poliției a mai adăugat că cetățeanul olandez nu a fost pus sub urmărire națională sau internațională, spunând că procurorul de caz va face acest lucru când va considera necesar.

„Avem nevoie de sprijinul cetățenilor și de sprijinul media, ca să ne facem datori și să rezolvăm cazurile până la capăt. La Dâmbovița am avut sprijinul cetățenilor și media și am informat cât am putut media”, a conchis Liviu Vasilescu.