Fostul Primar al Capitalei trece prin momente dificile. Recent, Viorel Lis a fost operat de colecist si a fost necesar sa ramana sub observatia medicilor cateva zile. 

Dupa ce a fost operat si internat pentru cateva zile, Oana Lis le-a oferit informatii jurnalistilor Cancan.ro despre starea actuala de sanatate a lui Viorel Lis.

Oana Lis a dezvaluit ca in urma operatiei, sotul ei a fost tinut la Terapie Intensiva si ca spera ca starea fostului primar sa se imbunatateasca rapid, pentru a-l putea lua acasa.

Viorel a fost operat azi, abia acum a ieşit din operaţie. Acum a fost dus la Terapie Intensivă. Da, l-am văzut puţin, dar nu am voie să stau acolo, lângă el. Aşteptăm să vedem cum decurge recuperarea şi când o să pot să-l iau acasă. Nu e nimeni cu mine la spital, sunt singură. În momentele astea, aşa e. Am oameni care mă susţin, care-mi dau mesaje, dar nu puteau venit aici, la spital

a declarat Oana Lis pentru Cancan.ro.

De curand, Oana Lis a simtit nevoia sa le impartaseasca si prietenilor virtuali momentele dificile prin care trece indragitul ei sot, asa ca a urcat un mesaj pe pagina ei de socializare.

Sunt suparata si debusolata asa. Viorel e de câteva zile in spital, trebuie sa si facă o operaţie de colecist si ma întristează sa-l vad suferind. Stiu ca e pe maini bune,am incredere, doar e o perioada mai grea acum. Asa ca va rog pe voi, prietenii virtuali,sa-i ţineţi pumnii,cred ca energia voastră colectivă ii va da putere sa treacă si peste asta cu bine! Va puup! Si va doresc imunitate,ca-i mai buna decat toate!!!

Sursa: CANCAN.RO