Stire de ultima ora! O vedeta a Pro TV-ului a facut infarct. Barbatul a fost dus de urgenta la spital, dupa ce a acuzat brusc o stare de rau.

Cine este vedeta de la Pro TV

Chef Joseph Hadad şi-a făcut debutul în televiziune, la Antena 1, fiind cooptat în juriul emisiunii Top Chef, unul dintre cele mai prestigioase showuri din Romania.

Acesta a venit la PRO TV ca jurat în emisiunea Master Chef după ce Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au plecat la Antena 1 să prezinte Chefi la cuțite.

Chef Hadad a fost ales sa indeplineasca acest rol datorita carierei sale si a maiestriei cu care transforma orice farfurie in arta. Timp de 2 ani, inspira prin creatiile sale, jurizeaza bucatari talentati si devine apreciat de milioane de romani.

Pentru cine a gătit Chef Hadad

Citește și: Vesti triste pentru fanii lui Nicole Cherry. Artista a ajuns de urgenta la SPITAL!

Joseph deține secretele a peste 2000 de rețete sofisticate și ca star al bucătăriei internaționale a avut oportunitatea să creeze adevărate show-uri culinare pentru celebrități mondiale precum Bill Clinton, Francois Mitterrand sau Margaret Thatcher, pentru Regele Hussein al Iordaniei, Regele Juan Carlos al Spaniei și Prințul de Lichtenstein. Stele de cinema și legende pop-rock au fost de asemenea oaspeții lui Joseph Hadad; printre aceștia, Robert de Niro, Madonna, Frank Sinatra, Michael Jackson și multi alții, scrie Antena 3.