ȘTIRE-BOMBĂ! Nunta anului în România. TOTUL a fost divulgat de Gigi Becali: „În octombrie o să facem nunta…”

Gigi Becali și soția sa vor fi socrii mici luna viitoare. Teodora, fiica cea mare a omului de afaceri și Teodor Mincu își vor jura iubire veșnică în fața lui Dumnezeu luna viitoare, în octombrie. La eveniment  vor participa 700 de persoane, iar pentru asta Becali a plătit mii de euro extra mirilor de la alta nuntă pentru a renunţa la o formaţie de muzică machidonească, doar ca să le cânte Teodorei şi alesului ei, informează click.ro.

Mirele se numeşte Teodor Mincu, este şi el machidon şi provine dintr-o familie înstărită, spre mulţumirea lui Becali.

Citește și: Scandal cu iz de telenovela! Gigi Becali si Gica Hagi s-au batut pentru o femeie celebra

„E adevărat că în octombrie o să facem nunta. În Bucureşti o facem. Mai multe nu vreau să spun, că nu doresc ei şi vreau să le fac pe plac. Eu i-am zis Teodorei: tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează. Cât ai stat la mine în casă ai fost cu mine, ai făcut ce ai vrut. Dar am încredere că va face numai bine”, declara Gigi Becali, în urmă cu ceva timp.

Giogi Becali este foarte fericit de alegerea fiicei sale. Politicianul spune că Teodor este machidon, una dintre cerinţele esenţiale, și că provine dintr-o familie avută. Şi mai are o mare calitate, e înalt, aşa cum îi place latifundiarului.

„Are peste 1,85 m, aşa cum îmi place mie. Sunt şi ei oameni avuţi. E o familie curată, frumoasă şi asta mă bucură şi mai mult. Sunt în bucurie de o săptămână. Trăiesc bucuria asta de când i-am cunoscut familia. Bine, el i-a dat inelul mai demult. Ei au primit binecuvântarea şi de la un episcop”, a spus Becali după ce şi-a cunoscut viitorul ginere şi viitorii cuscri.