Gabriela Firea, primarul Capitalei, are două surori, Nela Vica și Angelica, și ele angajate în funcții înalte în aparatul de stat.

Gabriela Firea (47 de ani) și cele două surori, Nela Vica și Angelica, provin dintr-o familie modestă, care s-a chinuit mult în condițiile în care părinții au divorțat. Gabriela s-a înțeles întotdeauna bine cu  cele două surori dar și cu fratele Ionuț, mezinul familiei Vrînceanu.

Nela și Angelica dețin acum funcții mari la stat

Nela Vica, sora cea mare a Gabrielei, în vârstă de 51 de ani,  a avut o afacere cu haine în Bacă pe care a închis-o, apoi a venit spre Capitală să-și construiască o carieră, așa că în 2017 apărea ca angajată în scriptele Direcţiei Protecţiei Copilului şi Tineretului din Voluntari.

Citește și: Ultimă oră! Gabriela Firea a făcut anunțul: „Anunțarea suspendării cursurilor...”

În declaraţia de avere depusă pe 13 decembrie 2017, Nela Vica Vrînceanu trecea şi funcţia avută, ”inspector principal”, într-o instituţie subordonată Primăriei Voluntari, condusă de Florentin Pandele, cumnatul ei. Ulterior, în 2018, în câteva documente oficiale – posturi scoase la concurs, etc. – sora Gabrielei Firea apare că lucrează tot la Direcţiei Protecţiei Copilului şi Tineretului din Voluntari, doar că încadrarea ei este acum pe postul de director executiv!

Angelica, mezina fetelor din familia Vrînceanu, are cea mai mare vechime dintre cele trei surori în aparatul de stat. În 2013, sora mai mică a Gabrielei Firea era ”consilier juridic” în Primăria Voluntari, apoi în 2014 a devenit ”consilier principal” în cadrul Ministerului Mediului, după care în 2015 a avansat în postul de ”consilier principal” în cadrul Agenției Naționale de Protecția Mediului Ilfov, potrivit topradio.ro.