Stiai ca regretatul Ilie Balaci are o FATA? Lorena este DEVASTATA dupa MOARTEA tatalui sau: „Eu sunt tatăl tău, dar sunt și al Olteniei…”

Stiai ca regretatul Ilie Balaci are o FATA? Lorena este DEVASTATA dupa MOARTEA tatalui sau: „Eu sunt tatăl tău, dar sunt și al Olteniei…”
Stiai ca regretatul Ilie Balaci are o FATA? Lorena este DEVASTATA dupa MOARTEA tatalui sau: "Eu sunt tatăl tău, dar sunt și al Olteniei..."

Stiai ca regretatul Ilie Balaci are o FATA? Lorena este DEVASTATA dupa MOARTEA tatalui sau: „Poate de acolo, din cer, ne va ajuta mai mult…”

La slujba tinuta pe stadionul ‘Ion Oblemenco’ , fiica cea mare a legendarului fotbalist, Lorena Balaci, a vorbit cu ochii inundati in lacrimi despre cel care i-a fost tata.

„Tata mereu îmi spunea«Eu sunt tatăl tău, dar sunt și al Olteniei». Pentru că eu îi ziceam: «Nu mai merg cu tine în mall. Parcă sunt cu ursul în parc după mine. Toată lumea se oprește să facă poză cu tine. Nu putem să bem și noi o cafea în liniște».

Tata era al Craiovei. Nu degeaba a murit într-o zi de duminică. Nu vreau să-i supăr pe fotbaliștii de la Craiova și de la Steaua, dar duminică seara a fost sărbătoarea lui tata. Au venit 50.000 de oameni și au aprins lumânări pentru ca el să meargă spre lumină.

Le doresc tuturor copiilor să aibă un tată ca al meu. El s-a dus prea devreme, mai avea multe de făcut. Dar știa că noi suntem puternice și ne putem descurca. Poate de acolo, din cer, ne va ajuta mai mult”, a declarat Lorena Balaci la TV Digi Sport, potrivit GSP. 

Ilie Balaci s-a stins din viata la 62 de ani, in casa mamei sale. Medicii au ajuns imediat la fata locului, insa nu au mai putut sa faca nimic ca sa il salveze.

Celebrul fotbalist a castigat trei titluri de campion al Romaniei si patru Cupe ale Romaniei cu Universitatea Craiova, echipa pentru care a evoluat in cea mai mare parte a carierei sale.

Fotbalul mi-a dat satisfacții. Dar cea mai mare dintre ele acum este: merg pe stradă și încă lumea mă recunoaște. Sunt copii care la timpul ăla nu existau, nu erau nici măcar în proiect, care mă recunosc. Datorită fotbalului rămân în istoria României. Fie ea și sportivă” a spus Ilie Balaci, 1n 2010, conform sursei mentionate.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X