Stela Enache rupe tăcerea! Mărturisiri sensibile din viața sa. A vorbit despre unul dintre marile sale regrete: „Nu pot să îmi strâng în braţe copii…”

Stela Enache rupe tăcerea! Mărturisiri sensibile din viața sa. A vorbit despre unul dintre marile sale regrete: „Nu pot să îmi strâng în braţe copii…”
Stela Enache rupe tăcerea! Mărturisiri sensibile din viața sa. A vorbit despre unul dintre marile sale regrete: „Nu pot să îmi strâng în braţe copii...”
Autor:

Stela Enache, una dintre cele mai cunoscute interprete din generația de aur a muzicii românești, a dezvăluit de curând unul dintre marile sale regrete.

Stela Enache are doi copii, o fată și un băiat, și sunt stabiliți în străinătate, iar distanța o ține departe de copii și nepoți, lucru ce o doare extrem de tare.

„Nu pot să îmi strâng în braţe copii, nepoții, atât de des cât mi-aș fi dorit. Vorbesc cu ei tot timpul, dar dacă ar fi aici, pe aproape, ar fi fost altceva. Distanţa este supărătoare şi nu poţi să o rezolvi. Şi eu am fost plecată mulţi ani şi ştiu că şi lor le este greu. Cu băiatul, mă văd mai des: 1-2 ori pe an. În schimb, ultima oară mi-am văzut fiica a fost acum doi ani”, a spus artista în vârstă de 69 de ani, în emisiunea Agenția VIP, de la Antena Stars.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X