evzmonden.ro Web analytics

“Ştefan Stan o iubeşte rău de tot pe Andreea Mantea”. Cine face această DEZVĂLUIRE și DE CE nu se pot împăca cei doi?

“Ştefan Stan o iubeşte rău de tot pe Andreea Mantea”. Cine face această DEZVĂLUIRE și DE CE nu se pot împăca cei doi?
"Ştefan Stan o iubeşte rău de tot pe Andreea Mantea". Cine face această DEZVĂLUIRE și DE CE nu se pot împăca cei doi?

Chiar dacă s-au despărțit de aproape un an, iar atât Ștefan Stan, cât și Andreea Mantea au avut, fiecare, alte relații, iată că cineva vine cu o declarație interesantă.

O bună prietenă a Andreei Mantea, Raluca Macovei, declară că Ștefan Stan încă o mai iubește pe cea cu care a fost la un pas de a se căsători. Raluca Macovei a participat, astăzi, la emisiunea “Star Matinal”, de la Antena Stars, prezentat de Bote și Rocsana. La un moment da, Bote a întrebat-o pe Raluca despre sentimentele pe care Ștefan Stan le mai are pentru Andreea Mantea, iar tânăra i-a răspuns, fără să stea prea mult pe gânduri, că “Ştefan Stan o iubeşte rău de tot pe Andreea”.

Ștefan Stan și Andreea Mantea au fost la un pas de a se căsători. Numai că, la scurt timp după ce s-au logodit, Andreea Mantea a aflat că Ștefan a înșelat-o. Au încercat o împăcare, numai că, la scurt timp s-au despărțit din nou, de această dată definitiv.

Au existat mai multe voci care au spus că atât Andreea, cât și Ștefan, încă ar avea sentimente unul pentru altul. Mai mult decât atât, ultimul iubit al Andreei Mantea, Gabi Bădălău, i-a reproșat că ea încă nu a trecut peste Ștefan.

Șansele de împăcare dintre ei sunt mici, mai ales că mama lui Ștefan Stan nu și-a ascuns dezaprobarea față de relația fiului său cu Andreea Mantea, iar replicile dure dintre cele două au făcut deliciul publicului.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X