Stefan Banica Jr., violent cu sotia sa?! Lavinia Parva a spus lucrurilor pe nume si a oferit detalii nebanuite despre casnicia sa.

Gurile rele au spus că Ștefan Bănică ar fi fost violent cu fostele lui soții. Lavinia Pârva, actuala soție, s-a decis să dea cărțile pe față. L-a dat de gol pe artist.

Ștefan Bănică uimește din nou. Deși se spunea despre el că a fost violent cu fostele soții, se pare că lucrurile nu stau deloc așa. Cel puțin asta susține actuala soție, Lavinia Pârva, scrie Capital.

Stefan Banica Jr., violent cu sotia sa?!

Lavinia Pârva, soția lui Ștefan Bănică, a făcut dezvăluiri din spatele „cortinei”, vorbind despre relația sa cu celebrul artist. Fără nicio ezitare, aceasta a menționat faptul că actuala ei relație este „cea mai matură” dintre toate.

Citește și: Drama Andreei Marin! Vedeta este devastata: „Dacă închid ochii, o simt fizic!”

„Nu ştiu ce nu aş putea suporta într-o relaţie. Nu am o experienţă atât de vastă. Prima mea relaţie care se bazează pe seriozitate şi maturitate este cea cu Ştefan” a spus Lavinia Pârva.

Pentru că au circulat mai multe zvonuri conform cărora artistul ar fi un bărbat violent, soția sa a clarificat situația.

Ştefan nu este omul acesta. Niciodată!

„Îmi vine să râd pentru că nu știu cine a spus chestia asta. Este foarte greu, foarte complicat să-ţi imaginezi că cineva poate face aşa ceva, iar Ştefan nu este omul acesta. Niciodată!”, a mai completat soția lui Ștefan Bănică, conform cancan.ro.

Regretata Cristina Țopescu l-a acuzat pe Ștefan Bănică de faptul că ar fi fost violent cu ea. Jurnalista a dat de înțeles că este un om violent. Se pare că acesta nu se putea controla, jignea și făcea crize de gelozie. Cristina spunea că avea o fire mai primitivă.

Făcea crize de gelozie urâte, în care nu-și mai controla limbajul

„Cred că nu m-a iubit nimeni atât de mult cum a făcut-o el. De multe ori îi spuneam că îmi doresc să mă iubească mai puțin, dar să mă respecte mai mult. Am avut o poveste pasională. Pentru mine va rămâne un om special. Ștefan era impulsiv, primitiv în relația cu o femeie. Amenința, făcea crize de gelozie urâte, în care nu-și mai controla limbajul și jignea…”, a povestit Cristina Țopescu.