Ștefan Bănică și Lavinia au mari probleme financiare? Ce doi au luat decizii radicale pentru a mai reziste pe piața muzicală din România.

Chiar dacă nu a renunțat la cariera muzicală, cariera muzicală a Laviniei Pîrva, soția lui Ștefan Bănică jr,  nu mai este atât de roz. Cu toate acestea, cântăreața lansează periodic piese noi, însă doar cu ajutorul soțului ei.

Lavinia Pîrva, în vârstă de 34 de ani, scoate pe piață piese și videoclipuri în mod constant, însă stilul ei nu-și găsește locul la posturile de radio. Dacă reușește să-și facă piesele auzite, e numai datorită soțului ei, Ștefan Bănică.

Citește și: Lavinia Pârva a rupt tăcerea. Adevărul despre relația cu Ștefan Bănică

Pentru că este la un alt nivel în muzică, și nu numai, Ștefan și-a asumat rolul de protector și promoter al frumoasei lui partenere de viață și a luat-o chiar în spectacolele sale, când a văzut că Lavinia are probleme în a-și găsi cântări de una singură, scrie libertatea.ro.

De când s-au căsătorit, cei doi merg doar împreună la show-urile susținute în țară, iar primării de mici orașe și comune nici că puteau fi mai fericiți: adoră să-i vadă pe aceeași scenă.

Chiar și așa, pentru Lavinia a fost un mare pas înainte.