}

Ştefan Bănică Jr. și-a uimit fanii! Anunțul a fost făcut în direct: „Dumnezeu mă încearcă…”

Ştefan Bănică Jr. și-a uimit fanii! Anunțul a fost făcut în direct: „Dumnezeu mă încearcă…”
Ştefan Bănică Jr. și-a uimit fanii! Anunțul a fost făcut în direct: „Dumnezeu mă încearcă...”
Autor:

 Ştefan Bănică Jr. și-a uimit fanii! Artistul, care pe 18 octombrie a împlinit 51 de ani, a făcut un anunț emoționant în timpul unui concert pe care acesta l-a susținut la Sala Palatului.

Sâmbătă, Ştefan Bănică a anunțat la finalul concertului că Lavinia Pârva, cântăreața care i-a devenit soție după șase ani de relație, îi va dărui un copil. Vestea a fost dată fanilor săi la scurt timp după ce a primit un nou Disc de Aur.

„Doamnelor şi domnilor, vă spun de fiecare dată, viaţa este frumoasă. Încercaţi să vă bucuraţi de ea pentru că şi eu fac acelaşi lucru. Încerc. Nu ştiu dacă îmi reuşeşte. Şi, pentru că astăzi este ziua fetiţei mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlineşte 11 ani. Iar Moş Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară şi am să spun astă seară… Şi faţă de colegii mei, nici ei nu ştiu. Dumnezeu mă încearcă şi am să fiu tată pentru a treia oară“.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X