Stefan Banica Jr., mesaj EMOTIONANT dedicat Regelui Mihai. Discursul sau a starnit ROPOTE DE APLAUZE la Sala Palatului: „Nu pot, ca om, sa trec peste acest moment…”

Stefan Banica Jr., mesaj EMOTIONANT dedicat Regelui Mihai. Discursul sau a starnit ROPOTE DE APLAUZE la Sala Palatului: „Nu pot, ca om, sa trec peste acest moment…”
Stefan Banica Jr., mesaj EMOTIONANT dedicat Regelui Mihai. Discursul sau a starnit ROPOTE DE APLAUZE la Sala Palatului: "Nu pot, ca om, sa trec peste acest moment..."

In ciuda faptului ca primul concert din aceasta serie a avut loc in ziua in care se organizau funerariile Regelui Mihai, Stefan Banica a refuzat sa isi anuleze Concertul de Craciun. 

In ciuda deciziei sale, artistul a tinut sa ii dedice un mesaj tulburator Regelui Mihai, iar discursul a reusit sa ridice in picioare toata Sala Palatului si a starnit ropote de aplauze.

Nu pot, ca om, să trec peste acest moment ca şi când nu s-ar fi întâmplat. În primul rând, dintr-un respect imens. Fiecare este liber să creadă ce vrea, indiferent de apartenenţele politice, dar eu, ca om, nu pot să nu mă gândesc la Regele Mihai (…)

Oamenii sunt precum muzica. Muzica trezește în noi emoții sau sentimente. Unele dintre ele, pentru că altele nu trezesc nimic. Eu vorbesc de omul Regele Mihai, pentru că ce se ascunde în spatele unui titlu este altceva. Acest om mie mi-a transmis încă de când eram adolescent, de pe vremea comuniștilor, când adolescența mea era ținută sub cheie, omul ăsta mi-a transmis bunătate, demnitate, coloană vertebrală și modestie.

Eu cred că multe generații, azi, au ce învăța de la Regele Mihai și mai cred că trecerea în neființă a Majestății Sale nu este doar moartea unui om de 96 de ani. Este un moment simbolic, în care fiecare dintre noi putem privi în interiorul nostru și ne putem întoarce la valori. Mulțumesc, Majestate!

, este discursul sustinut de Stefan Banica Jr., conform B1.ro.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X