Ștefan Bănică Jr., mărturisiri incredibile după 30 de ani de carieră. Dezvăluirea actorului i-a impresionat pe fani

Ștefan Bănică Jr. se numără printre persoanele care nu ar fi putut să facă carieră într-o altă țară. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Libertatea, actorul care a cuceri, în cariera sa de peste 30 de ani, publicul din România, a mărturisit că nu crede că ar fi avut același impact într-o altă țară, chiar dacă e un artist complex.

Ultima declarație făcută de Ștefan Bănică

„Nu știu dacă aș fi putut să fac carieră în altă țară. Ca actor, depinzi extrem de tare de limba care se vorbește în țara în care te duci. Una e să cunoști o limbă cât să porți un dialog și alta e să vorbești la nivelul unui actor, care trebuie să înțeleagă toate nuanțele. Afară, în general, ca actor ai cea mai mare șansă, vezi Marcel Iureș, să joci niște străini din țările noastre, din est. Sigur că e senzațional, dar este foarte greu să pătrunzi acolo”, a declarat Ștefan Bănică.

Citește și: Drama unui celebru actor. Regizorul Ricky Dene Gervais este devastat: „Cel mai dulce suflet pe care l-am cunoscut vreodată...”

Actorul a mai spus că nu crede că s-ar fi adaptat într-o altă țară. Când pleacă din România mai mult de zece zile, își dorește să revină mai repede

„Nu cred că m-aș fi adaptat în altă țară. Dacă plec mai mult de două săptămâni din țară, mi-e dor să mă întorc. Am văzut foarte mulți români, am fost în turnee în afara țării, am cântat și am jucat pentru românii de acolo și, culmea, am întâlnit mulți oameni cu potențial financiar care își doresc să se întoarcă. E chestia asta că te trage ața să vii unde te simți tu acasă. E foarte important. Pentru mine România e acasă”, a mai spus Ștefan Bănică pentru aceeași sursă.