Recent, in cadrul unui eveniment, Stefan Banica Jr. a oferit marturisiri despre cariera sa, cat si despre viata de familie! Artistul a facut dezvaluiri despre tatal sau, dar si despre fiul sau Radu, cel care ii duce numele mai departe bunicului sau.

“Astăzi e o zi specială, cu o încărcătură emoțională aparte, pentru că, într-o zi de 11 noiembrie, în anul 1933 s-a născut tatăl meu, marele actor ȘTEFAN BANICĂ!. 

E aşa pentru că el l-a făcut greu şi eu îl duc mai departe, la fel cum îl vor face şi copiii mei. E foarte important pentru mine ca generaţiile tinere care nu l-au prins pe tata să ştie cine a fost. Nu fac o postare de dragul unei postări ca să spun: «Aoleu, tată, ce dor mi-e de tine!». Nu mă interesează acest lucru.

Citește și:

Vreau ca generaţiile tinere să fie curioase şi să ştie cine a fost acest mare actor care, întâmplător, a fost tatăl meu. El a lăsat o moştenire artistică extrem de importantă, mai ales pentru cei care vor să urmeze meseria asta. A fost un exemplu pentru generaţii întregi şi unii au dat la facultate pentru că l-au văzut în teatru şi film.

Probabil că unii au fost influenţaţi de el cum fiecare dintre noi suntem influenţaţi la rândul nostru de cineva. Sau cineva a deschis o portiţă în mintea ta şi s-a produs declick-ul…”, a spus Ștefan Bănică Jr.

In plus, Stefan Banica Jr. a vorbit si despre influenta asupra baiatul sau Radu, cat si despre talentul nepotului sau, actorul Razvan Banica.

Citește și:

“Da, Răzvan e un tânăr serios, talentat şi îi urez mult succes în ce face. Radu e la o vârstă extrem de importantă pentru alegerea viitorului lui. La anul, în februarie, face 18 ani. Depinde foarte mult de el ce vrea să facă şi cum vrea să facă. Îmi doresc tot ce e mai bun pentru el. E o asumare numele de Bănică, aşa cum mi-am asumat numele atunci când am păşit în lumea asta, aşa îşi asumă şi el. Sigur că vremurile s-au schimbat, dar atâta vreme cât are încredere în el şi ştie ce vrea şi poate, nu cred că e vreo problemă”, a mai mărturisit Ștefan Bănică Jr.