Ștefan Bănică jr. împlinește astăzi 52 de ani. Fostul soț al Andreei Marin este actor, compozitor, interpret, regizor, producător și moderator TV român. Cu o carieră de peste 30 de ani, este unul dintre cei mai complecși și iubiți artiști de la noi.

Este un moment în care apropiații și fanii îi pot transmite artistului un mesaj, însă până la aceasta oră, soțul Laviniei Pârva, cu care are un copil, nu și-a actualizat pagina personală de socializare. Motiv pentru care fanii nu au avut ocazia să-i transmită lui Ștefan Bănică  mesaje și urări de bine.

De cele mai multe ori, majoritatea vedetelor fură startul încă de dimineață, astfel încât, atunci când își savurează cafeaua de dimineață, cele mai multe dintre ele se bucură de mesajele transmise de cei dragi.

Citește și:

Pe pagina personală de socializare, artistul își promovează următorul turneu ce va avea loc în opt orașe mari din România.

Reamintim că Ștefan a fost implicat recent într-nu scandal cu Costin Mărculescu, după moartea regretatei actrițe Tamara Buciuceanu.

Ștefan Bănică a jucat alături de Tamara în seria ”Liceenii”, unde actrița era profesoara de matematică, ”Isoscel”, iar după aflarea veștii că aceasta a încetat din viață, Bănică a scris un mesaj de regret.

“A murit Tamara. Noi ii spuneam tanti Tama. A plecat spre mai bine și nu a luat nimic cu ea. În schimb, ne-a lăsat multe personaje nemuritoare in teatru, televiziune sau in film. Ele nu mor. Ele rămân pentru generații întregi, sa le descreteasca fruntile, sa le cultive. Asta înseamnă până la urma un ARTIST cu A mare! Asta a fost Doamna Tamara Buciuceanu! Mulțumesc pentru tot ce am învățat și m-ai învățat lucrând cu tine. Drum lin, tanti Tama!”, a scris Ștefan Bănică Junior pe contul său oficial de Facebook.

Citește și:

Nefiind de acord cu postarea scrisă de cel care astăzi își sărbătorește ziua de naștere, Costin Mărculescu a avut o intervenție surprinzătoare. Acesta l-a criticat în termeni extrem de duri pe Bănică.

“Asta a postat colegul și neprietenul meu ȘTEFAN BĂNICĂ jr. Tanti TAMA despre dispariția marei actrițe TAMARA BUCIUCEANU. EL care nu a iubit-o niciodată și care nu l-a iubit nici pe tatăl său marele actor ȘTEFAN BĂNICĂ senior care nu este la Bellu și care e la grămadă pe o cruce cu alții din familie la cimitirul Reînvierea…..”, a fost reacția lui Mărculescu. El a avut un rol secundar în Liceenii.

Citește și: