Ștefan Bănică jr a găsit o nouă rețetă a succesului. Artistul își încheie show-urile cu celebra melodie scrisă de Florin Bogardo, “Ani de liceu”, care a devenit șlagăr grație filmului “Liceenii”.

Ștefan Bănică jr a găsit o nouă rețetă a succesului. Interpretul de 51 de ani a inclus în spectacolele sale melodia “Ani de liceu” – variantă proprie, desigur. Practic, artistul a preluat o rețetă de succes testată deja de Stela Enache și Oana Sîrbu (care i-a fost parteneră în filmul Liceenii). Recent, Ștefan a dat glas “Anilor de liceu” weekendul trecut, la un festival muzical de stradă care a avut loc la Constanța.

Citește și: Connect-R într-o nouă ipostază. Strategia care nu va da greș

Mulți nu știu că această melodie a fost compusă de Florin Bogardo pentru marea sa iubire, Stela Enache.  Însă artista nu s-a plâns niciodată de faptul că mulți dintre colegii de breaslă au preluat piesa făcută celebră de ea.

“Este o bucurie să aflu că melodia lui Florin Bogardo are viață lungă și încă se bucură de succes. Ce mă deranjează este că mulți o cântă, dar nici unul nu spune a cui este”, a mărturisit recent Stela Enache, potrivit Libertatea.