Statistică ÎNGRIJORĂTOARE. Ce se întâmplă cu Meghan? Un nou studiu efectuat de  Guardian, în legătură cu aarticolele publicat despre Ducesa de Sussex, acesta a primit de două ori mai multe critici negative decât pozitive din partea jurnaliștilor britanici . Analiza a fost efectuată pe perioada mai 2018- ianuarie 2019.

Statistică ÎNGRIJORĂTOARE. Analiza, care pare să susțină argumentul lui Meghan, potrivit căreia s-a confruntat cu un tratament extrem de critic din partea presei din Marea Britanie. S-a confirmat că din cele 843 de articole scrise despre ea în luna mai 2018, 43% au fost negative. Doar 20% din articole au fost pozitive, restul de 36% rămânând neutre.

45% dintre cele scrise despre Kate au avut un ton pozitiv, 47% neutri și doar 8 % negative

Citește și: Dezastru pentru Kate si William! Meghan si Harry au luat decizia. Cosmar pentru Casa Regala!

Concluzia indică faptul că Meghan Markle este mult mai criticată decât Ducesa de Cambridge. O analiză echivalentă a titlurilor de ziar, în care a fost menționată Ducesa de Cambridge, a dus la o fracțiune din rezultate. S-a constatat că din cele 144 de articole scrise, în aceeași perioadă de timp, 45% dintre cele scrise despre Kate au avut un ton pozitiv, 47% neutri și doar 8 % negative.

Disparitatea statistică în care presa tratează cele două ducese răsună într-un articol Buzzfeed, o companie americană de media, care a arătat diferențe majore de sentiment față de cele două femei pe teme echivalente, de la tendințe culinare până la tendința lor de a pune mâna pe burtă în timpul sarcinii.

Din 14.000 de articole, doar 4.300 au fost negative

În acest sens, cercetarea unei companii de informații digitale o defavorizează pe Meghan. Din 29.000 de articole scrise în tabloide și știri online scrise despre Ducesa de Sussexanul trecut, 21.000 au fost negative. La acest capitol, Kate, Ducesa de Cambridge, stă mult mai bine. Din 14.000 de articole, doar 4.300 au fost negative.