SPECTACULOS! Pe Vica Blochina o cunoaste toata lumea drept AMANTA lui Victor Piturca, dar sa vezi CUM arata SOTIA fostului SELECTIONER al Romaniei

Victor Piturca
SPECTACULOS! Pe Vica Blochina o cunoaste toata lumea drept AMANTA lui Victor Piturca, dar sa vezi CUM arata SOTIA fostului SELECTIONER al Romaniei

Vica Blochina a ajuns cunoscuta in urma relatiei tumultoase pe care a avut-o cu fostul selectioner al Romaniei, Victor Piturca.

Putini o stiu insa, pe sotia fostului selectioner, femeia care i-a fost alaturi la bine si la greu mai bine de 30 de ani.

In momentul in care s-a dovedit ca Victor Piturca a calcat stramb, iar presa a preluat dovezi clare ale infidelitatii, Maria a preferat sa se tina departe de scandal si sa isi vada linistita de familia ei.

De-a lungul carierei lui Victor Piturca, sotia sa a preferat sa nu se afiseze, ea fiind o persoana retrasa, care prefera sa isi concentreze toata atentia asupra familiei.

Vica Blochina s-a iubit cu Victor Piturca, timp de 16 ani. Ea s-a facut remarcata dupa ce l-a actionat pe fostul amant in instanta pentru nerecunoasterea paternitatii fiului lor, Edan.

Sursa: Fanatik.ro

EVZMONDEN VA RECOMANDA 3 STIRI DE TOP:

Gheorghe Visu, COMPLET SCHIMBAT! Ce face si CUM arata acum celebrul ACTOR din Inima de tigan

Care este cel mai MARE PĂCAT pe care o FEMEIE îl poate face în PAT? Un preot spune ADEVĂRUL pentru PRIMA DATĂ

Cutremur in LUMEA FILMULUI! Actor CELEBRU, IMPLICAT in SCANDALUL ANULUI. Este ACUZAT de VIOL, iar VICTIMA este MINORA

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X