evzmonden.ro Web analytics

Speak a cedat și a dezvăluit MOTIVUL pentru care NU DOARME NOAPTEA: „Nu-mi place să…”

Speak a cedat și a dezvăluit MOTIVUL pentru care NU DOARME NOAPTEA: „Nu-mi place să…”
Speak a cedat și a dezvăluit MOTIVUL pentru care NU DOARME NOAPTEA: „Nu-mi place să...”
Autor:

Speak, unul dintre cei mai sinceri artiști din showbizz- ul autohton, a vorbit recent despre motivele pentru care nu doarme noaptea. Mai mult, cântărețul spune că somnul și mâncatul le face doar de nevoie.

Specialiștii spun că adevăratul barometru al sănătățiii corpului este somnul. Acest lucru este esențial pentru buna funcționare și longevitatea organismului nostru, însă Speack, cântăreț român de muzică pop, în vârstă de 32 de ani, se declară dușmanul somnului! Pentru că, spune el, ca și mâncarea, înseamnă pierdere de timp.

„Nu-mi place să dorm mult, e o pierdere de timp. Somnul și mâncatul le fac cumva de nevoie. Trebuie să le facem, pentru că altfel murim”, a declarat fostul iubit al Adelinei Pestrițu în exclusivitate pentru Libertatea.

Acesta a adăugat că se odihnește doar șase ore, suficiente, spune el, pentru a avea energie toată ziua: Nu dorm mult. Mă culc pe la 2, mă trezesc la 8. E ok să dormi șase ore. Mie îmi ajung!”.

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X