Soțul Andreei Bălan: „Simt fiecare lovitură în parte”! Dezvăluirile teribile care au declanșat un adevărat război

Soțul Andreei Bălan dezvăluie abuzurile pe care le-a îndurat în timpul copilăriei. Actorul George Burcea a povestit, în exclusivitate pentru cancan.ro, presiunile la care a fost supus.

„După atâția ani, simt fiecare lovitură în parte, n-a rămas neatinsă de mâinile tale criminale nicio parte din corpul meu de copil, care nu visa decât o familie fericită. Și, în loc de iubire, pumni și ură. Ură din frustrare că nu-ți puteai tu depăși limitele. Cum am putut eu să te iubesc, sperând la o familie cu tine, cum am putut să stau să-mi rupi oasele, să distrugi visele.”

Citește și: Drama Andreei Marin! Vedeta este devastata: „Dacă închid ochii, o simt fizic!”

În interviul în care și-a povestit trăirile grele, George Burcea face mărturisiri despre violențele din familia lui și a bunicilor care l-au crescut.

„Eu, având un istoric în familie cu tatăl meu, părinții mei, care n-au avut o viață prea frumoasă, de fapt, mai mult mama, că tatăl a fost destul de agresiv, m-a afectat. Ca și copil, atunci, m-a afectat foarte mult. Când eram copil, am căutat de unde vin supărările mele, frustrările mele, fiind mai mare, am înțeles, am încercat să mă vindec și, odată cu vindecarea mea, am zis să fac un lucru bun și pentru cei din jur.
Din fericire pentru mine, violența domestică din familia noastră a fost imediat până să mă nasc eu. După care mama a luat hotărârea de a fugi, de a pleca, alături de toți copiii. Așa că, cel mai mult, violența domestică i-a afectat pe frații mei și pe surorile mele. Eu, în schimb, m-am mutat la bunica, la mama mamei mele, și acolo am văzut violența domestică. Acolo, da.
Frații și surorile mele simțeau panică, teroare, groază, și lucrurile acestea se văd acum, la maturitate, când îi vezi cum au probleme, cum gândesc, cum se comportă”, povestește George.

Tatăl lui George s-a apărat și a mărturisit că vinovată este soția lui. Ea a provoca totul și acesta este motivul pentru care își bătea copiii. Scandalurile dintre părinții lui George Burcea porneau, în principal, din cauza geloziilor excesive. Nelu Burcea își acuza soția că îl înșela, ba chiar că ar fi avut legaturi și cu niște turci, după ce l-a părăsit, potrivit aceeași surse.