Jada Pinkett, sotia celebrul Will Smith duce o lupta dificila cu o boala grea care o cheleste. Prin intermediul unei postari, actrita a vorbit deschis despre aceasta afectiune, dar si despre motivul pentru care poarta turban la aproape fiecare aparitie. 

“Multă lume m-a întrebat de ce port în ultima vreme turban. Este ceva despre care voiam demult să vorbesc, dar este un subiect dificil pe care trebuia până la urmă să-l abordez. M-am confruntat cu probleme de cădere a părului. A fost groaznic când a început. Într-o zi, la duş, m-am trezit că aveam în mână şuviţe întregi de păr. A fost unul dintre acele momente ale vieţii mele în care m-am cutremurat de panică”, le-a marturisit Jada Pinkett prietenilor sai virtuali despre boala care ii provoaca chelirea, informeaza B1.

Mai mult decat atat, frumoasa actrita a dezvaluit ca apeleaza la diferite turbane nu din considerente de moda, ci pentru a-si putea acoperi chelia galopanta.

In ciuda afectiunii sale,sotia lui Will Smith da dovada de optimism si incearca sa vada lucrurile din alta perspectiva, fiind de parere ca ar fi putut pierde lucruri mai pretioase decat parul.

“Chiar şi cu teama pe care o simt în continuare am învăţat să privesc această boală din punct de vedere spiritual şi să mă inspir din exemplul de tărie şi voinţă al oamenilor care se confruntă cu lucruri cu adevărat cutremurătoare, precum cei care suferă de cancer sau au un copil bolnav. Îi văd cât de curajoşi sunt, iar exemplul lor îmi dă tăria să merg mai departe”, a spus Jada Pinkett.