„Am făcut dragoste cu Sean Penn când era căsătorit cu ea”
, tună Brigitte în emisiune

Brigitte Nielsen, oaspete în emisiunea The Talk”, CBS, a vorbit despre rivalitatea sa cu Maddona. Cele două nu s-au simpatizat niciodată, iar fosta soţie a lui Silvester Stallone, a confirmat: „În 1987, eram într-un club, în centru, cu Madonna şi ea mă jignea mereu. Era atât de nesimţită încât la un moment dat i-am tras o palmă peste faţă”.

„…palma a fost dată în plin şi a avut un mare impact considerând că ea estescundă, în timp ce eu sunt ca un gigant. Îmi amintesc că şase băieţi corpolenţi au venit rapid să mă potolească – şi era normal, vreau să spun, probabil că n-ar fi trebuit s-o fac – şi m-au dat afară din club”, a povestit fosta soţie a lui Stallone.

Citește și:

Dar asta nu e totul: „Cel mai bun lucru din toată poveste abia urma să se întâmple – a continuat artista -. La câteva luni după m-a întors la ea, în sudul Franţei şi am făcut dragoste o noapte întreagă cu soţul său, Sean Penn”.

Madonna a divorţat apoi de actor, în 1989. În acea perioadă, Brigitte era căsătorită cu Silvester Stallone, notează libero.