Sotia lui Rares Bogan rupe tacerea! Dezvaluiri de senzatie despre RELATIA pe care o are cu politicianul: “Mi s-a parut arogant”

Rareș Bogdan a fost unul dintre cei mai cunoscuti jurnalisti din România, iar acum este un politician dibace care va merge in Parlamentul European pentru a reprezenta interesele tarii noastre. Acesta este căsătorit cu o femeie foarte frumoasă, o avocată din Cluj.

Florentina provine dintr-o familie foarte bogată, socurul lui Rareș Bogdan fiind un antreprenor de succes. Cei doi și-au unit destinele în anul 2008, cununia civilă și cele două cununii religioase – una ortodoxă și una catolică, fiind urmate de o petrecere extrem de selectă.

Citește și: Drama Andreei Marin! Vedeta este devastata: „Dacă închid ochii, o simt fizic!”

Ea a absolvit Facultatea de Drept, dar a renunţat la acest domeniu pentru cel al afacerilor. Cu ceva timp in urma, Florina Bogdan şi-a deschis un centru de fitness. Florina şi Rareş au împreună un băieţel pe nume Mihai, iar pe drum este si cel de-al doilea copil al cuplului, o fetita!

Frumoasa sotie a lui Rares Bogdan a oferit dezvaluiri de senzatie despre relatia cu jurnalistul, chiar si din viata lor intima! Aceasta a vorbit despre inceputul relatiei dintre ei, cand Rares Bogdan detinea un magazin de telefoane in centrul orasului si…avea mustata!

“Eu îl știam pe el, avea un magazin de telefoane în centru. Prima dată, sincer, mi s-a părut că este figurant și arogant. El este un bărbat foarte elegant, galant, era un bărbat dorit de femeile din Cluj, mie mi se părea că este cu nasul pe sus, nici prin cap nu mi-ar fi trecut vreodată că eu o să am de-a face cu el. Plus că avea atunci și mustață și nu pot să zic că, mamă, ce m-a dat pe spate.

După doi ani de zile, ne-am întâlnit într-un club, în Cluj, prietena mea mi-a zis hai să-ți fac cunoștință că tipul respectiv vrea să te cunoască. I-am zis că nu trebuie să-mi faci cunoștință că eu îl cunosc. Și mi-a zis că e jurnalist, nu are un magazin de telefoane… și uite așa, ne-am cunoscut. La o săptămână după ce ne-am cunoscut, am ieșit la un restaurant și venise o bătrânică cu un coș plin de ghiocei. Mi-a cumparat tot coșul respectiv cu ghiocei“, a dezvaluit Florina la Cristina Siscanu Show.

“Niciodată nu mi-a arătat că este gelos. Întotdeauna mi-a acordat libertatea de care am nevoie. Ne-o acordăm reciproc. Nu am simțit niciodată că sunt proprietatea cuiva. Eu, dacă vreau să fac ceva, el acceptă și este de acord cu tot ceea ce-mi doresc eu. Nu trebuie să-i cer voie sau să-l anunț, uite aș vrea să fac asta, el înțelege. Înainte de toate, noi suntem prieteni. Într-adevăr, părerea mea e că nu există familie care să nu mai fi avut certuri, să nu aibă probleme, este inevitabil. Dar noi ne înțelegem, suntem prieteni și discutăm“, a mai declarat sotia lui Rares Bogdan.

In plus, Florina Bogdan a vorbit si despre venirea pe lume al celui de-al doilea copil al cuplului, despre care a dezvaluit ca principalul “vinovat” este Mihai, fiul lor, care si-a dorit enorm un fratior sau o surioara.

“Datorită lui Mihai vom fi din nou părinți, a pus foarte multă presiune în ultimul an. Când era micuț nu-și dorea un frate sau o soră. În schimb, de un an încoace, tot timpul spunea eu sunt singur, tu de ce ai soră, tati de ce are, toți prietenii mei au, voi chiar vreți să mă lăsați singur? Am stat, am reflectat asupra dorinței lui. După care am stat și m-am gândit cine este cel mai important pentru mine în viața asta, copilul meu. Și așa am ajuns la această decizie“, a mai spus Florina Bogdan.

“Mihai, de când s-a născut, doarme cu mine în pat. Părerile sunt împărțite, nu țin cont de ce zic alții, așa simt, va veni ziua în care el nu-și va dori să mai doarmă cu mine în pat. Cele mai frumoase amintiri sunt de când dormeam cu mama mea, mă ținea în brațe“.