Sotia lui Michael Schumaher a luat DECIZIA! Iata ce se intampla cu trupul legendarului pilot de la Ferrari. Apropiatii sai sunt in lacrimi!

Prietenii apropiati ai lui Michael Schumacher, fostul mare pilot de la Formula 1, sustin ca nu au fost primiti sa-l viziteze pe acesta, in conditiile in care a suferit un accident teribil la finalul anului 2013, care l-a tinut la pat, in coma, potrivit sport.ro.

„Doar puțini oameni au voie să-l viziteze pe Schumacher. Soția sa, Corinna, decide cine poate să-l vadă”, a spus Lucas Badoer, fost coleg cu Schumacher la Ferrari.

Mai mult decat atat, Rubens Barichello, un alt partener celebru al fostului pilot, s-a plans la randul sau ca a incercat de ani buni sa il viziteze pe acesta, insa acest lucru nu a fost posibil.

Citește și: Nadine: „Nu sunt divă, sunt soţie şi mamă”

„Am încercat, dar familia m-a refuzat. Mi-au spus, «nu ți-ar face bine nici ție și nici lui»”, a povestit brazilianul.

Dintre toti, cel mai radical a fost Willi Weber, fostul manager al lui Michael Schumacher, care a criticat dur decizia pe care sotia germanului a luat-o.

„Nu poți să lași milioane de fani în suspans. Nu m-a lăsat să-l văd pe Schumacher probabil pentru că știa că îmi voi da seama imediat ce se întâmplă”, a spus Weber.