evzmonden.ro Web analytics

Sotia lui Marius Moga arata DEMENTIAL. Uite cat de mult s-a schimbat dupa ce a nascut / FOTO

Sotia lui Marius Moga arata DEMENTIAL. Uite cat de mult s-a schimbat dupa ce a nascut / FOTO
Sotia lui Marius Moga arata DEMENTIAL. Uite cat de mult s-a schimbat dupa ce a nascut / FOTO

Sotia lui Marius Moga arata DEMENTIAL. Uite cat de mult s-a schimbat la trei ani dupa ce a nascut.

In 2015, Banca Lăpuște, soția cantaretului si compozitorului Marius Moga, a adus pe lume primul sau copil, iar in timpul celor noua luni de sarcina aceasta s-a ingrasat destul de mult.

Acum, frumoasa lui Moga se mândrește cu o siluetă impecabilă. Ea a reușit să scape de cele 20 de kilograme câștigate în sarcină.

Recent, Bianca si Marius au fost prezenti la un eveniment monden, insa aparitia ei a surprins pe toată lumea prezenta, potrivit fanatik.ro.

Dupa ce Marius si Bianca si-au unit destinul, adepta ştiinţelor vechi, scriitoarea americană Carmen Harra susţine, pentru “ring”, că cei doi nu vor fi împreună toată viaţa lor.

“Îmi pare rău, dar ei doi vor avea multe probleme în relație și cel mai probabil nici nu vor rămâne împreună pentru că nu se potrivesc nici astrologic, nici numerologic. E mai degrabă un compromis între ei, nu neapărat o mare relație. Sugestia mea e să se lupte să rămână împreună pentru copilul lor, care le-ar putea salva relația. Ei au şi șansa unui al doilea copil, dar nefiind compatibili energetic, vor avea multe fricțiuni“, a spus atunci clarvăzăroarea.

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X