Soția lui Mădălin Ionesciu a rupt tăcerea și a spus adevărul despre fiul ei vitreg: „Toată familia a suferit…”

Cristina ii iubeste foarte multe pe cei doi copii ai lui Madalin din casnicia lui anterioara.
Soția lui Mădălin Ionesciu a rupt tăcerea și a spus adevărul despre fiul ei vitreg: „Toată familia a suferit...”
Autor:

Soția lui Mădălin Ionesciu a rupt tăcerea și a spus adevărul despre fiul ei vitreg: „Toată familia a suferit…”

Cristina Șișcanu, soția lui Mădălin Ionescu, a povestit despre traumele pe care le-a suferit fiul ei vitreg, Filip, care are probleme de sănătate din cauza unui vaccin.

Actuala soție a lui Mădălin și-a deschis sufletul și a vorbit deschis despre relația pe care o are cu Filip, dar și despre traumele prin care a trecut adolescentul.

„Filip a fost primul copil care mi-a spus „mamă”, nu Petra. Suntem de nouă ani împreună, iar eu îl iubesc foarte mult, am o slăbiciune pentru el. El este deja mare, are 15 ani, şi trebuie să spun că toată familia a suferit pentru el, pentru că nu există centre şi specialişti care să le facă mai uşoară viaţa copiilor cum este Filip şi să îi ajute să-şi croiască un drum în viaţă”, a explicat Cristina Șișcanu pentru wowbiz.ro.

„A fost un caz alarmant, acum ceva timp, chiar pe strada noastră. Filip se juca mereu cu un vecin al nostru, de-o vârstă cu el. Se înţelegeau foarte bine şi erau de nedespărţit. La un moment dat, însă, fratele băieţelului l-a certat de faţă cu Filip. I-a poruncit practic să nu se mai joace niciodată cu el că nu vorbeşte bine, că nu ţine obiectele cum trebuie în mână. Iar puştiul respectiv nu s-a mai apropiat de Filip de atunci, l-a ocolit. A fost o mare lovitură, o traumă pentru el. L-am dus la logoped, la psiholog, dar degeaba. Din momentul acela, când a fost jignit aşa, nu s-a mai apropiat de un copil care să nu fie special”, a povestit soția lui Mădălin Ionescu.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X