Soția lui Ilie Năstase, Ioana Năstase, a avut prima reacție după ce în presă au apărut zvonuri potrivit cărora Ilie Năstase i-ar fi făcut cadou un apartament.

„Ilie Năstase nu mi-a cumpărat nici o casă. Acest apartament cu trei camere a fost achiziţionat de mine, anul trecut, până să îl întâlnesc pe el. În Constanţa mai deţin două apartamente: unul dobândit în timpul căsătoriei, altul imediat după divorţ. Este vorba de 22 de ani de căsnicie, plus că am avut şi câteva afaceri: în agricultură, un bar, spălătorie şi un magazin. Şi maşinile sunt cumpărate tot de mine”, a spus Ioana Năstase, pentru Click!

Citește și: Elena Ceausescu și Ilie Nastase au avut un moment intim. Cine ar fi crezut?

Reamintim că Ilie Năstase, fostul mare tenismen, a anunțat că nunta cu Ioana Simion programată pentru luna august va fi amânată. Presa scrie că după numai trei luni de mariaj cu Ioana îl ”paște” divorțul!

”Ioana a aflat că Ilie a călcat pe bec. El în continuare se comportă ca pe vremea când era cu Brigitte, face aceleaşi gesturi deranjante, iar Ioana nu tolerează aşa ceva. Şi nu sunt singurele păcate, Ilie a greşit şi altfel, însă nu e cazul să intrăm în detalii, aşa că au umplut paharul, iar Ioana a anulat nunta de pe 17 august şi îi cere divorţul. A vrut să meargă la notar să programeze divorţul chiar acum două săptămâni, după ce au avut nişte certuri aprinse, însă familia ei i-a spus să mai aştepte puţin, să se mai gândească”, au declarat surse din preajma celor doi.

În acest sens, Ilie Năstase a susținut în cadrul unei emisiuni TV ca nunta va fi reprogramata pentru anul viitor.

„Nu merg deloc bine pregătirile de nuntă. Cred că am făcut o greșeală că am anunțat în 17 august, cred că o să o punem poate la anul. Ea vrea să fie mireasă că nu a fost până acum. Eu am fost de vreo cinci ori. Eu spun că asta e ultima nuntă, tot ce am avut înainte rămân amintiri frumoase, unele mai puțin frumoase, pentru mine ultima persoană cu care ești contează”, a explicat Ilie Nastase.