evzmonden.ro Web analytics

Soția lui Ilie Năstase, despre DIVORȚ. Uite ce decizie a luat Brigitte Sfăt !

Soția lui Ilie Năstase, despre DIVORȚ. Uite ce decizie a luat Brigitte Sfăt !
Soția lui Ilie Năstase, despre DIVORȚ. Uite ce decizie a luat Brigitte Sfăt !

Soția lui Ilie Năstase, despre DIVORȚ! Brigitte Sfăt a mărturisit recent că nu intenționează să se despartă de soțul său, motivând că religia penticostală nu-i permite acest lucru.

Ilie Năstase și Brigitte Sfăt formează se numără printre cele mai controversate cupluri de la noi. Nu de puține ori, cei doi și-au „spălat rufele” în public, iar ea l-a acuzat de infidelitate. Recent, Brigitte a anunțat că nuvrea să se despartă de Ilie, asta după ce el a fost surprins în prezența unei tinere la un restaurant din Capitală

„Nu sunt o persoană care să stea cu forța lângă cineva, însă religia nu-mi permite să intentez divorț, eu sunt penticostala. Nici el nu si-a dorit sa ne separam, drept pentru care NU divorțăm. Eu vreau să-l iert. De fiecare dată când m-a înșelat mi-am luat o mașină”, a declarat Brigitte Sfat pentru Stirile KanalD.

Brigitte a mai avut răbufniri  și în trecut legat de presupusele amante ale soțului ei și a făcut mărturisiri șocante despre iubitele fostului mare sportiv!

ilie si brigitte 2

 

 


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X