Sotia lui Andrei Duban, surprinsa in bratele altui barbat. Actorul a reactionat cu privire la ipostaza in care a fost surprinsa sotia sa in cadrul competitiei Survivor Romania.

Andrei Duban a reacționat la “FanArena” despre imaginile în care soția sa apare în brațele lui Ghiță, un alt concurent al emisiunii, potrivit DcNews.

Simt și știu că și ea se gândește tot timpul la noi

“Dacă juca un rol v-ați fi dat seama. Ea este foarte sensibilă. Ce văd eu acum la ea este ceva extraordinar. În concursul ăsta sunt extrem de mândru de ea. Am foarte mari emoții de câte ori începe emisiunea, aș vrea să fie în fiecare zi. Armin este mult mai tare decât mine așa cum sunt eu. Este punctul meu sensibil. Simt și știu că și ea se gândește tot timpul la noi”, a spus Andrei Duban potrivit wowbiz.ro

Este firesc să plângă pe umărul unui copil

Citește și: Drama unui celebru actor. Regizorul Ricky Dene Gervais este devastat: „Cel mai dulce suflet pe care l-am cunoscut vreodată...”

“Este absolut normal! Este firesc să plângă pe umărul unui copil, Ghiță e un copil. Numai o minte perversă, obosită și diabolică poate vedea altceva în afara de o îmbrățișare normală. Doar o minte prea cancanistică, uzată de televiziune, ar căuta în asta un subiect altul decât este”, a adăugat el.