Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu a povestit pe propria pagină de socializare ce s-a întâmplat aseară, în timpul discursului președintelui Klaus Iohannis.

Așa cum se știe, omul de afaceri e încarcerat, și ca atare a fost deranjat de atitudinea pe care a avut-o ofițerul de serviciu.

SOV povestește că ofițerul a întrerupt transmisia prin cablu.

Ca atare, omul de afaceri solicită ministrului Justiției să ia măsuri, ca în penitenciare să fie păstrat dreptul la informare al celor încarcerați. Deci să nu se mai întrerupă programele de televiziune, mai ales în cazul unor evenimente majore.

Citește și:

Pe de altă parte, SOV și-a exprimat părerea despre prestația lui Klaus Iohannis, atât cât a putut să vadă din conferința de presă a acestuia, consemnează portalul www.dcnews.ro.

”De votat, tot nu-i votez!

Am urmărit de la orele 18 până la orele 19 conferința de presă susținută de Iohannis. Din păcate, la orele 19, ofițerul de serviciu al Penitenciarului a întrerupt transmisia prin cablu, considerând că respectivul eveniment este lipsit de importanță, iar dreptul oricărui individ la informare este un moft care nu trebuie băgat în seamă.

Până la ora la care am putut viziona respectiva conferința de presă, recunosc faptul că am fost șocat de prestația excelentă a dlui Iohannis.

Citește și:

Exceptând repetitivitatea plicticoasă a temei anti PSD, răspunsurile acestuia au fost logice, coerente și pe alocuri chiar substanțiale și a reușit cu destulă îndemânare să intre neobservat în zona sloganurilor atunci când a fost întrebat despre abuzurile comise de securiști și justiție sau să paseze întrebările către alte zone de responsabilitate.

P.S. solicit public domnului Minstru al Justiției ca pe perioada derulării unor evenimente politice de mare însemnătate, să dea dispoziție ca programele TV să nu mai fie întrerupte.

Prin aceste întreruperi se încalcă în mod clar prevederea constituțională care prevede dreptul oricărui individ la libera informare și obligația statului de-a i-l garanta.

Citește și:

P.P.S. Indiferent de impresia pe care mi a provacat-o ceea ce am vazut din această dezbatere, atitudinea mea despre domnul Iohannis rămâne neschimbată.

Detest sa fie presedintele tarii mele”, a conchis Sorin Ovidiu Vântu.