Sore despre Virgil Ianțu: „E mult mai simpatic decât pare!”

Sore despre Virgil Ianțu: „E mult mai simpatic decât pare!”
Sore despre Virgil Ianțu: „E mult mai simpatic decât pare!”

Virgil Ianțu și Sore au fost luni dimineață invitații Lianei Stanciu în studioul Magic FM – Radioul lui Moș Crăciun și le-au adus în dar fanilor cântecul ‘Noi doi’.

Cei doi invitați au participat la ‘Bătălia hiturilor’ și le-au povestit ascultătorilor Magic FM despre piesa ‘Noi doi’, pe care au lansat-o în urmă cu câteva zile.

„Cât de ‘Domn profesor’ ai fost cu Sore?” l-a întrebat Liana Stanciu pe Virgil Ianțu, referindu-se la colaborarea dintre cei doi.

„Eu sunt blând”, a declarat Virgil Ianțu.

„E blând, Sore?”, s-a interesat Liana.

„Este, este… E mult mai simpatic decât pare”, a confirmat Sore. „Înainte să-l cunosc, consideram că trebuie să mă adresez cu dumnevoastră”, a adăugat cântăreața.

Ianțu le-a povestit ascultătorilor Magic FM că ideea cântecului ‘Noi doi’ i-a venit, pe neașteptate, în cafeneaua unui mall și că l-a înregistrat repede pe telefon.

Virgil Ianțu i-a mărturisit Lianei și ce își dorește în acest an de la Moș Crăciun: „Îmi doresc să dispară încrâncenarea din jurul nostru și să ne umplem de mai multă înțelegere și dragoste”.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X