Sorana, ex-ASIA, DEZVĂLUIE cum a început aventura soțului ei cu amanta: „Știam că înseamnă moarte sigură”

Sorana, ex-ASIA, DEZVĂLUIE cum a început aventura soțului ei cu amanta: „Știam că înseamnă moarte sigură”
Sorana, ex-ASIA, DEZVĂLUIE cum a început aventura soțului ei cu amanta: "Știam că înseamnă moarte sigură"

Sorana a vrut să aibă parte de un divorț departe de ochii presei. Numai că, o publicație de scandal l-a surprins pe Paul Moga, soțul cântăreței, încă din luna ianuarie, alături de o altă femeie. Se pare că, în acest context, Sorana nu a mai avut altă alternativă decât să iasă prima și să anunțe divorțul.

Sorana, ex-ASIA, a divorțat după nici doi ani de căsnicie de Moga! AFLĂ MOTIVUL!

La nici o zi de la acest anunț, cei de la Cancan.ro au publicat un filmuleț în care Paul Moga este însoțit de o femeie. Se plimbă cu aceasta printr-un mall din București, apoi o conduce acasă, nu înainte de a sta în mașină mai mult de 30 de minute, vorbind. La final, femeia îl sărută, iar cei doi se despart.

Aseară, la Kanal D, Sorana a făcut noi dezvăluiri cu privire la divorțul de Paul Moga.

„Am considerat că nu îmi pot expune viaţa publică pe toţi pereţii. Noi ne-am dorit să avem un divorţ liniştit, departe de ochii presei, dar nu ştiu de unde a răsuflat această informaţie. El este un om pe care o să îl iubesc întreaga mea viaţă. El are o inimă foarte mare.

A existat un moment în care comunicarea dintre noi s-a blocat. Eu chiar l-am intrebat dacă există cineva, iar el mi-a raspuns că nu. Am decis să renovăm apartamentul lui, cel în care locuiam şi să ne mutăm în casa mea părintească, chiar dacă ştiam că a locui cu părinţii înseamnă «moarte» sigură.

Noi am decis acum două luni să ne separăm, moment în care el mi-a spus că există cineva cu care a fost timp de o lună şi jumătate. Noi eram despărţiţi, ce ne ţinea împreună era doar procedura de divorţ. El mi-a explicat că s-a întâlnit cu cineva de câteva ori în interes de serviciu şi că de acolo a plecat totul”, a mai spus Sorana.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X