E ÎNGROZITOR ce se întâmplă cu sora Nicoletei Luciu. A fost internată la Victor Babeş

E ÎNGROZITOR ce se întâmplă cu sora Nicoletei Luciu. A fost internată la Victor Babeş
E ÎNGROZITOR ce se întâmplă cu sora Nicoletei Luciu. A fost internată la Victor Babeş

Nicoleta Luciu este disperată. Sora ei, Iuliana, asistenta Simonei Gherghe de la „Acces direct, a ajuns cu o problema grava la spital. Frumoasa asistentă avea ameţeli şi stări de vomă şi nu se mai putea ţine pe picioare. „Anul trecut eram bine, era inceput de sezon Acces Direct…
Acum sunt pe un pat de spital, internata, ma simt putin mai bine, datorita medicilor. Zilele trecute am fost foarte rau, nu m am putut ridica din pat!
Inca nu stiu exact ce am, astept rezultatul analizelor.
Va multumesc tuturor pt mesaje si pt ca va ganditi la mine!
Cat de curand sper sa ma intorc la Acces!
O seara placuta va doresc si nu uitati ca sanatatea este cea mai importanta!”, a scris Iuliana Luciu pe Facebook.
iuliana luciu
Din păcate, cu toate analizele făcute, medicii i-au pus până acum trei diagnostice. Niciunul dintre acestea nu a fost cel corect.
„Pana acum medicii mi-au pus trei diagnostice diferite si abia acum simt o ameliorare. Ma simt trista si nefericita ca nu pot sa am incredere in sistemul medical romanesc. Pana acum am luat un tratament necorespunzator.
Nici acum nu am un diagnostic clar. Medicii de la Victor Babes imi fac analize peste analize ca sa afle despre ce este vorba. Important pentru mine este ca lucrurile sa amelioreaza.”, a spus Iuliana Luciu pentru cei de la Acces Direct.

După perfuzii, Iuliana s-a simţit mai bine şi a ajuns chiar la serviciu. „Va multumesc tuturor pt ca ati fost alaturi de mine! Sunt mai bine acum, putin ametita dar imi era dor de colegi si m-am intors la serviciu!
Va pup dragilor!”, a scris ea.

Fotofrafii Facebook

perfuzie

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X