Sora Nicoletei Luciu a pus piciorul în prag. După o săptămână de bârfe, decizie RADICALĂ din partea IULIANEI

Sora Nicoletei Luciu a pus piciorul în prag. După o săptămână de bârfe, decizie RADICALĂ din partea IULIANEI
Sora Nicoletei Luciu a pus piciorul în prag. După o săptămână de bârfe, decizie RADICALĂ din partea IULIANEI

A fost patru ani asistenta TV, dar acum Iuliana Luciu si-a dat demisia din televiziune, anunţă wowbiz.ro. Se pare că sora Nicoletei Luciu a renuntat la postul său din emisiunea prezentata de Simona Gherghe, la Antena 1, la  numai o săptămână după ce s-a fi aflat ca ar avea o idila cu Ioan Neculaie. Dorinţa Iulianei de a părăsi poziţia de asistentă TV nu este însă nouă. La sfârşitul anului trecut, ea le declara reporterilor de la WoWBiz că ” poate mai mult decat sa plimbe niste hartii si sa duca invitatii la canapea”.

Se pare că momentul decisiv a venit în contextul presupusului scandalul amoros cu milioanarul Ioan Neculaie. Iuliana a încercat să tempereze lucrurile pe Facebook, fără însă prea mult folos.

„Sunt absolut încântată pentru că sunt în atenția publicului, doar că viața mea sentimentală e mult mai puțin spectaculoasă decât cred unii.
Bărbații care au facut parte din viața mea intimă se pot număra pe degetele de la o singură mână, chiar dacă vă vine imposibil să mă credeți, am avut doar trei relații toată viața mea. Sunt o femeie liberă şi fără obligații şi nu ar trebui să ofer explicații nimănui. Dar vreau să fac câteva precizări de bun simț.

Mă curtează bărbați cu foarte mulți bani încă de la vârsta de douăzeci de ani. Cu toate acestea, primul meu iubit îmi datorează încă 20.000 de euro, pe care nu cred că îi voi mai vedea vreodată. Când eram cu cel de-al doilea iubit, veneam la muncă cu taxiul şi nu aveam o problemă cu asta. Absolut toate relatiile mele s-au bazat pe sentiment şi nu pe bani. Eu i-am ales pe ei şi nu invers. Sunt suficient de sigură pe mine încât să nu vânez bărbați care să-mi cumpere un ceas sau o poșetă. Dacă aş fi avut astfel de ambiții, aş fi avut o maşină mult mai scumpă şi un ceas care sa valoreze într-adevăr 10 000 de euro”, scria ea săptămâna trecută.

Două zile mai târziu a revenit cu o precizare. „Răutatea şi minciuna nu înving niciodată. Mai câștigă uneori câte o bătălie, dar războiul sfârşeşte mereu în fața lui Dumnezeu. Fereşte-mă, Doamne, de prieteni! Că de dușmani mă apăr singură!”.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X