evzmonden.ro Web analytics

Sora Monicăi Gabor, în pragul anorexiei! Foto în articol

Sora Monicăi Gabor, în pragul anorexiei! Foto în articol
Sora Monicăi Gabor, în pragul anorexiei! Foto în articol

Sora Monicăi Gabor, în pragul anorexiei!Nu este prima dată când Ramona Gabor se află în pragul anorexiei. Sora Monicăi Gabor locuiește în Dubai din anul 2012, iar de atunci își împarte timpul între modeling, contrcate de imagine și afacerea ei cu costume de baie.

“Mă ocup cel mai mult de producţia de uniforme. Am un partener. Suntem în total 35 de angajaţi, iar fabrica este în afara Dubaiului. El este cel care are grijă de partea administrativă, iar eu mă ocup de marketing. Facem o echipă bună. Ideea mi-a venit după ce am început cu o colecţie de haine de plajă şi apoi cu una de rochii, apoi m-am extins. Mă satisface mai mult din punct de vedere financiar”, a declarat  Ramona la Antena Stars.

Într-o postare pe un cont de socializare, Ramona și-a arătat noua siluetă, iar fanii au criticat-o pentru faptul că este mult prea slaba și nu arată deloc bine așa.

Modelul a mai fost criticată de admiratorii ei și în urmă cu trei ani, a luat atitudine și le-a arătat ce înseamnă în realitate o fată anorexică. Vedeta a cules o poză de pe internet cu o tânără exagerat de slabă și a alăturat lângă o imagine cu ea, vrând astfel să arate că nu e nici pe departe atât de slabă precum se spune.

“Pentru că mulți spun că sunt anorexică, am făcut acest colaj ca să puteți vedea diferența între o fată anorexică și o fată slabă. Sunt slabă și ador să fiu slabă totuși, nu am ajuns la stadiul de anorexie și nu cred că voi ajunge vreodată ! Noapte bună!”, a fost comentariul Ramonei la poza postată.

 

 


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X