}

Şoferiţa implicată în accidentul cu patru morţi este o fostă MISS

Şoferiţa implicată în accidentul cu patru morţi este o fostă MISS
Şoferiţa implicată în accidentul cu patru morţi este o fostă MISS
Autor:

La volanul bolidului de lux care a lovit în plin o căruţă pe Drumul European 85, în Vrancea, se afla câştigătoarea unui renumit concurs de frumuseţe. În urma impactului, patru oameni au murit, printre care şi o fetiţă în vârstă de doar şapte ani, informează rtv.net

Din primele cercetări, anchetatorii au stabilit că o căruţă plină cu oameni a intrat neasigurată în şoseaua naţională, fiind izbită puternic de un Audi condus de Diana Dinu din Bacău. Despre şoferiţă, s-a stabilit că aceasta avea peste viteza legală admisă iar alcoolemia a fost zero. Femeia se mai afla în maşină cu alte 3 persoane care au fost rapid evacuate de jandarmi pentru a nu fi linşate de rudele căruţaşilor, sosite rapid la faţa locului. Circulaţia a fost întreruptă mai bine de 2 ore iar coloanele de maşini s-au întins pe 4 kilometri.

diana-dinu1

O tânără în vârstă de 22 de ani, câştigătoare a concursului de frumuseţe Miss Globe din 2014, se afla la volanul maşinii de lux. Alături de ea în autotursim mai erau alţi trei prieteni.

Tragedia s-a produs în momentul în care o căruţă i-a tăiat calea. Din cauza vitezei excesive, fosta miss nu a reuşit să o evite şi a intrat în ea în plin.

11181457_1080579935291300_908258693_o
În urma accidentului, patru oameni şi-au pierdut viaţa, printre care şi o fetiţă de doar şapte ani. Alte opt persoane, printre care 5 copii, au ajuns în stare gravă la spital.
Rudele victimelor venite la locul accidentului au făcut un scandal monstru.

diana dinu bun

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X